Nejnovější recenze ze sekce Doplňky na kolo
- Rezervní brzdové obložení jsem zakoupil, jelikož předpokládám, že bych ho stejně časem potřeboval! Je to jen pro případ rezervy!
- Sedí přesně na daný typ helmy
- Pruží tak jak má
- Oproti tažení na tyči je to super, dítě se nenahýbá na stranu, ani mi nijak neovlivňuje jízdu (oproti tomu, když je dítě v sedačce).
- Po náročnějším prvním sestavení je pak usazování kola před jízdou jednoduché
- Mohu mít na kole závěs i sedačku pro případ unaveného dítěte (používám pro trileťáka)
- Náročnější první sestavování.
Závěs je super, snadno se s ním kolo ovládá, není to nijak těžké na tažení.
První sestavení byla hrůza, ocenila bych český návod s velkými nerozmazanými obrázky, takhle jsme četli český návod a koukali do německého na obrázky. Někdy byl postup divně vysvětlený, člověk to nechápal, přitom bez návodu to bylo intuitivně jednoduché.
- Jednoduché nasazení, perfektně sedí v ráfku.
- Carbon struktura vypadá luxusně.
Znovu použitelná spojka řetězu zlatá dobře se nasazuje a v řetězu není tolik vidět použitá pro řetěz sram XX1 Eagle gold 12-speed jsem spokojený zákazník mohu jen doporučit.
- Zabraňuje nečistotám
- umožní posunout držák na lahev do lepší pozice když ta od výrobce kola nevyhovuje
- velmi kvalitní dílenské zpracování
- splňuje účel nákupu
- trochu cena, ale určitě lepší zaplatit kvalitu než se zlobit s laciným nedodělkem
- bez problému nasazena a dorovnána na správnou polohu pro 10 rychlostní přehazovačku
Patka pasuje. Je opravdu potřeba objednat typ patky podle roku výroby.
Funguje dobře.
- Thule
- Objednal jsem si rovnou dvě patky, abych měl pro případ nehody další náhradní. Jedna patka seděla přesně, ale bohužel druhá patka měla trochu jiný rozměr a nebylo ji možné na kolo namontovat. Patku jsem musel pilníkem obrousit a dotvarovat dle rámu kola. To by se asi nemělo stát. :-(
Vypadá pevný. Vše sedělo.
- Absolutně k ničemu, jen jakási paráda. Nedoporučuji, zbytečná věc.
- Dobrá cena
- Šroub byl moc dlouhý na mé kolo, musel jsem pořídit jiný
dobře chrání rám kola před dotykem řetězu
- pasuje na uchycení displeje BAFANG DP C11 na řidítkách
šroubky se musejí připevnit imbusem vel. 1.5, což není běžná velikost
- Malý, lehký, vždy po ruce. Již jsme zkoušeli několikrát i na mírně zvýšené rovině - krásně drží na dětském kole. Neškube při rozjezdu.
- Doporučuji, dá se tak s dítětem ujet mnohem dále.
- Splnilo očekávání
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »